• vitamin-d3
 • alternativna-medicina-naravno-zdravljenje
 • zdravljenje-otrok
 • Vitamin D3

  Imate dovolj D3 vitamina v vašem telesu?

 • Zakaj nas obiskati?

  Ker se ob obilju novih informacij o zdravem načinu življenja trudimo izbrati najbolj primerne za vas in jih skupaj z vami prilagoditi vašemu osebnemu življenjskemu slogu.

 • Zakaj nas obiskati?

  Ker smo kombinacijo zdravega življenjskega sloga z bioresonančnim zdravljenjem preizkusili najprej v naši družini in bili zelo zadovoljni z rezultati.

darilni-boni

Pogoste angine.Tonzilitis je vnetje tonzil (mandljev, nebnic), ki je pravimo angina. Vneta je lahko tudi žrelnica. Vnetje srednjega ušesa pomeni okužbo sluznice tega predela in pogosto prizadene majhne otroke.

Bioresonančno zdravljenje

Osnovni pregled in testiranje Bicom nam nudi celosten vpogled v zdravstveno stanje osebe in o možnih vzrokih. Pozornost namenimo virusni in bakterijski okužbi, možna prisotnost alergij (alergije pri otrocih), ostale obremenitve, ki oslabijo imunski sistem. Pri ponavljajočih se okužbah posebno pozornost namenimo bakterijskim žariščem.

Ostali ukrepi

Preberite si nasvete za zdrav življenjski slog.

 

Martina

martina*Slika je simbolična"Moj dveletni sin je imel ponavljajoče težave s streptokoknim obolenjem. Po štirikratni zaporedni  dozi antibiotikov sva se z možem odločila, da obiščeva bioresonančnega terapevta. Prijateljica mi je priporočila Polono  iz Ljubljane in že čez en teden smo opravili testiranje. Polona je ugotovila, da  je potrebno okrepiti njegov  imunski sistem in ko bo le-ta dovolj močan  tudi  težav z bakterijo ne bo. Že po nekajkratnih terapijah se je njegovo zdravstveno stanje precej izboljšalo.


Po treh mesecih...

Preberite več o Martinini izkušnji...

Kontakt

Polona Malovrh Bajželj, mag. farm.

Andravita d.o.o.
Ziherlova 38
1000 Ljubljana

T: 070 258 308
E: info@andravita.si

Kontaktni obrazec